Wie zijn wij?

Wij helpen ambitieuze MKB’ers alle zorgen, drukte en wanorde los te laten, zodat er meer tijd en energie overblijft voor kernzaken.

Werkwijze en kernwaarden

Flexibiliteit: Wij zijn niet gebonden aan tijd of locaties en onze klanten kunnen ons 24/7 bereiken. Een afspraak plannen we waar het jou het beste uitkomt – op jouw kantoor, op een van onze bezoekadressen (in Noord-Brabant en Limburg) of in een openbare gelegenheid. Andere suggesties zijn uiteraard altijd welkom, want onze helden verschijnen waar ze nodig zijn!

Is jouw bedrijf actief in het weekend? Geen probleem; wij ook! Waarom zouden wij ons beperken tot kantooruren als jij dat ook niet altijd doet of kan?

Je kan bij ons niet alleen terecht voor periodieke werkzaamheden (jaarlijks, per kwartaal, maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks), maar ook voor eenmalige opdrachten of werkzaamheden op projectbasis.

Kwaliteit en controle: Al onze Office Helden werken consequent met diverse eigen kwaliteitsconcepten. Alles op maat voor jouw organisatie! Deze worden niet alleen gebruikt door onze helden; onze methodieken kunnen wij desgewenst toespitsen op gebruik door jouzelf of je medewerkers.

Overzicht: Onze klanten kunnen op ieder moment zien wat de status van onze werkzaamheden is door in te loggen op de diverse portals, softwarepakketten en/of door rapportages die wij periodiek toesturen. Op die manier zijn we er altijd voor je, want wij weten hoe het voelt om ondernemer te zijn!

Kan jij een steuntje in de rug of zelfs een redder in nood op kantoor gebruiken? Office Helden staat voor je klaar! Benieuwd naar wat wij je te bieden hebben en, minstens zo belangrijk, wat dat kost én oplevert? Neem hier contact met ons op en wij doen je een passend aanbod!

Meer weten?

Historie

Office Helden is op 1 januari 2011 in het leven geroepen. Sinds onze start hebben wij veel tijd geïnvesteerd in het optimaliseren van onze concepten, kwaliteit en services. Tijdens ons 2,5-jarig bestaan, op 1 juli 2013, hebben wij onze toentertijd nieuwe naam geïntroduceerd: Office Helden. In de beginjaren zijn wij namelijk zodanig gegroeid dat de jas te strak was gaan zitten. Wij hebben een pak met ruimere uitrusting aangetrokken waarin wij onze ambities en krachten beter kunnen plaatsen.

Vanaf dat moment hebben we een nog sterkere groei doorgemaakt – in het aantal teamleden, kantooroppervlak en natuurlijk het aantal klanten dan wij helpen. Inmiddels bestaan we al meer dan tien jaar en zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen om ondernemers in nood te hulp te schieten.

Referenties